VOETMASSAGE OP HET WERK

 

Caroline Ambaum geeft voetmassage op locatie. Zij is Natuurgeneeskundig - en Orthomoleculair therapeut werkzaam in eigen praktijk te Haarlem.

 

Veel klachten van werknemers zijn stressgerelateerd. Dat is niet wenselijk voor de werknemers en niet goed voor de organisatie. Het ondergaan van een voetmassage zal helend werken, de werknemer raakt ontspannen waardoor stress afneemt. Na de voetmassage zal de werknemer zich energieker voelen, waardoor de werklust en de productiviteit zullen toenemen. Psychische moeheid, stress en andere klachten zullen verminderen.  De gezondheid van uw werknemer zal toenemen.

Het is gebleken dat massage op het werk motiverend werkt voor het personeel. Zij ervaren het als positief dat ze een waardering krijgen van hun werkgever. Een voordeel voor u als werkgever is dat het ziekteverzuim kan afnemen en uw werknemer zich blijer en relaxter voelt.

 

Duur

De massage duurt ongeveer 20 minuten per werknemer. Ik neem zelf allen benodigdheden (stoel, handdoeken etc.) mee naar uw locatie.

 

Voor wie

Een voetmassage is voor vrijwel iedereen prettig om te ondergaan. De voetmassage is minder geschikt als de werknemer last heeft van:

  • (acute) ontstekingen

  • virusinfecties

  • koorts

     

 

Bedrijfsmassage fiscaal interessant

De belastingdienst stimuleert werkgevers om te investeren in de gezondheid en vitaliteit van hun medewerkers. Bedrijfsmassages maken deel uit van deze investeringen. Zie voor meer informatie de website van de belastingdienst.

 

Interesse in de voetmassage voor op het werk?

Vraag vrijblijvend een offerte op of neem contact met me op.

Mail: praktijkambaum@xs4all.nl

Tel: 06-13628676

Praktijk voor Natuurgeneeskunde, Caroline Ambaum

Leendert Meeszstraat 46

2015 JS Haarlem

Kamer van Koophandel (55302025)

 

Email: praktijkambaum@xs4all.nl

Telefoon: 06-1362 8676

© Caroline Ambaum

Laatste update: 04-07-2020