top of page

Soul Body Fusion®

 

Soul Body Fusion® betekent letterlijk het versmelten van de ziel met het lichaam. Het is een activatie en een healing die een balancerende functie heeft en die je gaat neerzetten in je eigen energie en bewustzijn. Je komt meer in je eigen kracht te staan, je wordt zelfbewuster en krijgt meer (zelf)vertrouwen.

 

Ieder mens heeft een ziel en is hier mee verbonden. Door ziekte, emotionele gebeurtenissen, verlies, stress, overgevoeligheid, trauma, niet thuis voelen op aarde of verdriet kan er een verschillend niveau van afstemming tussen je lichaam en je ziel gekomen zijn. De trillingen van je lichaam verschillen met de trilling van je ziel. Er is geen balans, de harmonie ontbreekt.

Het doel is om de trillingen van je lichaam en je ziel weer met elkaar te verbinden waardoor harmonie ontstaat. Je kunt weer worden wie je in wezen bent. Je levenskracht wordt aangesproken, je gaat stralen, je krijgt een positief gevoel, meer levensplezier, waardoor je leven kan veranderen. De energie werkt heel zacht maar in harmonie met je lichaam. Het maakt de verbinding weer stromend, je DNA wordt geprikkeld en je cellen worden vernieuwd voor verdere ontwikkeling.

 

Het is een energetisch proces. Je kunt van alles ervaren. Het meest voorkomende gevoel is dat je cellen letterlijk vibreren, tintelen en zich openen. Het kan ook zijn dat je niets voelt. Het gaat om de intentie en het vertrouwen dat het proces werkt. Het zet een proces in werking, waarbij de ziel de cellen stimuleert om op steeds hogere frequenties te harmoniseren. Deze activatie en healing zal een krachtige balancering neer gaan zetten in je energie en bewustzijn.

 

Deze activatie en healing zal een krachtige balancering neer gaan zetten in je energie en bewustzijn. Het is een integratie van ziel en lichaam. Zonder `bezieling` doet je lichaam het niet!

 

Voel je je soms alsof je ziel en lichaam niet helemaal synchroon lopen?

Voel je je niet gegrond of niet volledig aanwezig?

Wéét je dat je meer energie en vitaliteit zou moeten hebben, maar krijg je het niet voor elkaar?

Zit je niet lekker in je vel?

bottom of page