top of page
Recente berichten
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Uitgelichte berichten

6 oktober Chakra Healing Cursus vanuit de Cosmic&Flower Oog van Horus Myst


Tijdens deze dag ga je JeZelf leren kennen en Healen met de ondersteuning van de Cosmic&Flower Egyptische Chakra oliën, waarin in elk flesje een afgestemde Cosmic&Flower Chakra Energy is toegevoegd, die tevens inzicht geeft in je persoonlijke proces en uitzuiverend en Bewustzijnsverhogende doorwerkt.

Het is een feit dat we heden ten dagen veel verder afgesloten zijn van ons Meesterschap en Goddelijke Zijn, dan de Chela’s toentertijd in Egypte. De allergrootste hindernis, die de mensheid bijna onmogelijk maakt om het eerste Meesterschap stadium te behalen, is alle Zielenpijn en angst die in stand gehouden worden door zelf verlagende bewustzijn gedachtes. De doelstelling van de Oog van Horus Mysterieschool was een Chela ( leerling tot Hoge Priester of Priesteres) uiteindelijk het Goddelijk ZIJN weer te helpen bereiken. De eerste lessen waren allemaal gericht op Zelfkennis. Om Zelfkennis aan te reiken confronteerde men de Chela’s net zolang met emotionele onmacht en angst vormen, totdat de Chela’s besefte dat de reacties hierop aangestuurd werden door de lagere bewustzijn frequenties van hun mentale en emotionele wezen. Hierdoor leerde de Chela’s inzicht in hun Hoger Wezen te krijgen en alle emoties, onmacht en angsten te overstijgen. Deze verlagende bewustzijns eigenschappen overstijgen was ook de eerste fase van Meesterschap, die de Geascendeerde Meesters en Meestervrouwe bereikte tijdens Hun Zielspad naar Zelf-Meesterschap.

Wanneer: Zaterdag 6 oktober 2018

Waar: Praktijk voor Natuurgeneeskunde, Caroline Ambaum

Leendert Meeszstraat 46 te Haarlem

Investering in jezelf: € 111,-

Tijden: 10.00-17.00 (inloop vanaf 9.30 uur)

Inbegrepen: de besproken cursus syllabus, certificaat, koffie, thee en versnapering,

lunch behoor je zelf mee te nemen

Meer info en opgave: praktijkambaum@xs4all.nl of 06-13628676

Voor degene die na de cursus de behoefte hebben om maandelijks 1 maal samen te komen voor nazorg, samen oefenen en datgene doen en bespreken wat nodig is.

De investering in JeZelf is dan €33,- per bijeenkomst

Ik verwijs je naar www.cosmicflower.nl indien je meer wilt weten over de

Cosmic & Flower energies.

Volg me
Zoeken op tags
Archief
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page