top of page
Recente berichten
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Uitgelichte berichten

VOETMASSAGE OP HET WERK


Caroline Ambaum geeft voetmassage op locatie. Zij is Natuurgeneeskundig - en Orthomoleculair therapeut werkzaam in eigen praktijk te Haarlem.

Veel klachten van werknemers zijn stress gerelateerd. Dat is niet wenselijk voor de werknemers en niet goed voor de organisatie. Het ondergaan van een voetmassage zal helend werken, de

werknemer raakt ontspannen waardoor stress afneemt. Na de voetmassage zal de werknemer zich energieker voelen, waardoor de werklust en de productiviteit zullen toenemen. Psychische moeheid, stress en andere klachten zullen verminderen. De gezondheid van uw werknemer zal toenemen.

Het is gebleken dat massages op het werk motiverend werkt voor het personeel. Zij ervaren het als positief dat ze een waardering krijgen van hun werkgever. Een voordeel voor u als werkgever is dat het ziekteverzuim kan afnemen en uw werknemer zich blijer en relaxter voelt.

Duur

De massage duurt ongeveer 20 minuten per werknemer. Alle benodigdheden (stoel, handdoeken etc.) worden meegenomen naar de locatie.

Voor wie

Een voetmassage is voor vrijwel iedereen prettig om te ondergaan. De voetmassage is minder geschikt als de werknemer last heeft van:

  • (acute) ontstekingen

  • virusinfecties

  • koorts

Bedrijfsmassage fiscaal interessant

De belastingdienst stimuleert werkgevers om te investeren in de gezondheid en vitaliteit van hun medewerkers. Bedrijfsmassages maken deel uit van deze investeringen. Zie voor meer informatie de website van de belastingdienst.

Interesse in de voetmassage voor op het werk?

Vraag vrijblijvend een offerte op of neem contact met me op.

Mail: praktijkambaum@xs4all.nl

Tel: 06-13628676

Volg me
Zoeken op tags
Archief
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page