top of page
Recente berichten
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Uitgelichte berichten

Weet je dat?


-Suiker een belangrijke brandstof is, maar teveel aan suiker verstoort het suikergehalte in je bloed-Je kokosvet kan gebruiken op je huid. Bij een schrale huid, kloofjes, eczeem etc

-Magnesium belangrijk is voor een goede spierwerking. Belangrijk bij stress situaties en ook voor behoud van je botten-Je bij een koortslip een tekort aan lysine hebt en vaak teveel producten eet waar arginine in zit.

-Lysine zit in onder andere: Makreel, tonijn, tong, kabeljauw, forel, zalm, heilbot, schaal- en schelpdieren. Rund-, lams-, schapen- en kippenvlees. Eieren, melk, yoghurt. Appels, peren, perziken, abrikozen, citrusvruchten, mango, dadels, vijgen. Tauge, avocado, sjalotjes, wortels, koolsoorten, bloemkool, sperziebonen, spinazie, veldsla, peterselie. Amarant, boekweit, quinoa, wilde rijst, gierst

-Arginine zit in noten en zaden, vooral pinda, amandelen, cashewnoten, sesamzaad en kokosnoot,. Sojabonen, linzen, bonen. Bananen, druiven, rozijnen, sinaasappels, bosbessen, aardbeien. Uien, knoflook, bieten, koolrabi, radijs, selderij, spruiten, komkommer, alfalfa, champignons. Volle granen zoals tarwe en haver. Chocolade, cacao, koffie. -Je dit bericht altijd mag delen

-Het goed is om de dag te beginnen met twee glazen lauwwarm water

- ik in februari op verschillende beurzen sta, ziewww.carolineambaum.nl

-Meer informatie over de koortslip zie de blog op mijn website www.carolineambaum.nl

-je me tegenwoordig ook kunt inhuren voor voetmassages op je werk

Volg me
Zoeken op tags
Archief
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page