top of page
Recente berichten
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Uitgelichte berichten

Metabool syndroom

Metabool syndroom Moeheid, niet lekker voelen, buikvet, dikker worden, verstoorde energie, vage klachten, stress, snoepen, weinig beweging, ongezond eten. Herken je dit? Loop er niet mee door. Grote kans dat je bloeddruk aan het stijgen is, je suiker en/of je cholesterol in je bloed te hoog zijn. Het vetweefsel is namelijk niet goed doorbloedt omdat er weinig zuurstof bij kan. Hierdoor krijg je ontstekingsprocessen, de stoffen die hierbij vrij komen geven schade aan je weefsels en geven klachten. De onzichtbare klachten gaan een eigen leven leiden en pas op langere termijn is er schade. Schade aan je vaten, hoge bloeddruk, het hebben van suikerziekte, hoog cholesterol gehalte, darmklachten, astma. Dit heet metabool syndroom of insuline resistentie. Dit wil je toch niet! Er is zeker wat aan te doen. Neem contact met me op en ik ga je begeleiden zodat je beter in je vel gaat zitten, gezonder en energieker voelt. Misschien ken je iemand die deze klachten heeft? Kijk op www.carolineambaum.nl Delen is fijn

Volg me
Zoeken op tags
Archief
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page