April 10, 2019

January 15, 2019

January 15, 2018

October 5, 2017

Please reload

Recente berichten

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Uitgelichte berichten

Metabool syndroom

January 7, 2017

Metabool syndroom
Moeheid, niet lekker voelen, buikvet, dikker worden, verstoorde energie, vage klachten, stress, snoepen, weinig beweging, ongezond eten. Herken je dit? Loop er niet mee door. Grote kans dat je bloeddruk aan het stijgen is,  je suiker en/of je cholesterol in je bloed te hoog zijn. Het vetweefsel is namelijk niet goed doorbloedt omdat er weinig zuurstof bij kan. Hierdoor krijg je ontstekingsprocessen, de stoffen die hierbij vrij komen geven schade aan je weefsels en geven klachten. De onzichtbare klachten gaan een eigen leven leiden en pas op langere termijn is er schade. Schade aan je vaten, hoge bloeddruk, het hebben van suikerziekte, hoog cholesterol gehalte, darmklachten, astma.
Dit heet metabool syndroom of insuline resistentie. Dit wil je toch niet! Er is zeker wat aan te doen. Neem contact met me op en ik ga je begeleiden zodat je beter in je vel gaat zitten, gezonder en energieker voelt.
Misschien ken je iemand die deze klachten heeft?
Kijk op www.carolineambaum.nl
Delen is fijn

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Volg me
Please reload

Zoeken op tags
Please reload

Archief
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Praktijk voor Natuurgeneeskunde, Caroline Ambaum

Leendert Meeszstraat 46

2015 JS Haarlem

Kamer van Koophandel (55302025)

 

Email: praktijkambaum@xs4all.nl

Telefoon: 06-1362 8676

© Caroline Ambaum

Laatste update: 11-11-2019