top of page
Recente berichten
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Uitgelichte berichten

Rubriek Weet je dat:


-groene thee minder bitter smaakt als je het water eerst 4 minuten laat afkoelen

-Aloë Vera gelei gebruikt kan worden bij een ontstoken huid/huidbeschadigingen. Denk aan psoriasis, allergie, jeuk van de huid, brandwonden, gordelroos. Aloë Vera werkt verzachtend. Je kunt de gelei direct uit het blad van de plant halen.

-de artisjok goed is voor lever en galblaas en verbetert ook de spijsvertering

- dat in tarwegras veel chlorofyl zit. Helpt bij het reinigen van het lichaam

-blauwe bosbessen heel goed voor je ogen zijn

-het lichamelijk vermogen om zonlicht om te zetten in vitamine D met de leeftijd afneemt

-in broccoli veel calcium zit, een gebrek aan calcium kan leiden tot osteoporose

- een avocado goed is voor je bloedvaten. dat komt door de aanwezigheid van de onverzadigde vetten. Deze verlagen je LDL cholesterol, je slechte cholesterol. De vetten houden het HDL cholesterol, het goede cholesterol, in stand. Avocado is ook goed voor je huid en je ogen.

-je dit bericht mag delen, graag zelfs

- je kunt je aanmelden voor een gratis afstandshealing. De is op vrijdag 20 januari van 18.00-18.30 uur. Aanmelden kan alleen per mail: praktijkambaum@xs4all.nl

-een veganistisch eetpatroon een tekort kan geven aan vitamine B12. Ook bij een verminderde maagwerking en/of darmwerking kan dit tekort ontstaan.

-het beter is om te bedenken dat je lekker bezig bent ipv druk druk druk. Dat laatste hou je namelijk niet vol en put je uit. En als je druk bent, zorg tussendoor voor rustmomenten.

-kiwi’s boordevol vitamine c zitten

-peulvruchten veel eiwitten bevatten, ze verlagen je cholesterol en bevatten veel vezels. Eet eens vaker kikkererwten, bonen, linzen. Doperwten en sperziebonen tellen ook mee. En bonen zijn er in alle variaties, wit, bruin, zwart, kidney, rood, adzuki, blackeye, cannellini, borlotti, limaboon en nog veeeeel meer.

Volg me
Zoeken op tags
Archief
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page