Energetische Massage

 

Er zijn veel verschillende soorten massages die ik kan toepassen. Het ondergaan van een massage heeft voor iedereen een andere uitwerking. De een wordt ontspannen , de ander wordt energiek.  In ieder geval geeft het je spieren en gewrichten een betre doorbloeding. Doordat ik tijdens de massages tevens energetisch werk doe zal dat ook een positieve invloed hebben op je organen, chakra´s en meridianen. Bij zwangerschap is het goed voor je lichaam, het werkt ontspannend en is genieten voor twee.

De massage is een samenstelling van de verschillende massage technieken.

Cupping Massage

Klik hier voor meer informatie

Zie foto hier rechts

 

Klassieke massage

De meest voorkomende vorm van massage tegenwoordig. Deze vorm wordt ook wel Zweedse massage genoemd. Het bestaat uit (stevig) wrijven, kneden, ritmisch "slaan".

 

Reflexzone massage van de voeten

Alle organen en lichaamsdelen zijn door energiestromen met bepaalde reflexgebieden in onder andere de voet en hand verbonden. Eigenlijk is de hele mens terug te vinden in de voet. Als er iets aan de hand is met een van onze organen, zal de corresponderende plaats op de voetzool dit aantonen middels een verandering. Reflexzonemassage werkt met deze punten met als doel om blokkades op te heffen, de doorstroming van energie te bevorderen of om pijnklachten te verminderen. Voetreflextherapie en handreflexmassage zijn oeroude vormen van massage en therapie. De Chinezen en Egyptenaren kenden de geheimen van deze therapie al heel vroeg. De reflexologie zoals wij die nu kennen is voortgekomen uit de zonetherapie, ontwikkeld door William Fitzgerald, een arts uit de 19e eeuw.

Intuïtieve massage

Intuïtieve massage is zoals het woord het zegt: vanuit de intuïtie. Mijn handen worden gestuurd vanuit mijn hart en mijn intuïtie. De helende werking werkt door in je hele lichaam, bloedsomloop, spieren, organen en huid en versterkt de natuurlijke lichamelijke energieën: onder andere je aura, chakra en energiebanen.

Holistic Pulsing

Holistic pulsing: vrij vertaald betekent het “het geheel in een pulserende beweging brengen”. Ik breng je lichaam ritmisch en pulserend in beweging. Er wordt gewerkt met een golvende, stromende beweging die tot doel heeft een diepe lichamelijke ontspanning te brengen, waardoor er een steeds grotere bewustwording van het lichaam optreedt. Door de ritmische bewegingen zal degene die de massage ontvangt steeds dieper in de beweging 'wegzakken', en komt het lichaam snel tot rust en ontspanning.

cupping 3.jpg