top of page

Ervaringen van cliënten 

"Caroline heeft me echt goed geholpen met de ziekte van Lyme. Ze begreep me, gaf tips, die mij weer inzicht gaven. Het Claritas behandelprotocol is uniek en gaf bij mij al na 4 weken verandering en voelde ik me beter. Mede dankzij de waardevolle voedingstips en vitmainene en mineralen die zij voorschreef. Ik ben er nog niet, mijn klachten waren heftig, maar ik ben wel goed op weg. wat echt fijn is is dat mijn hoofd helderder is."

Manja

"Na drie weken geen buikpijn meer?? Hoe dat dan?" Door zorgvuldig uittesten en het voorschrijven van supplementen. Eigenlijk zouden artsen dit moeten weten."

Ellen

"Even een terugmelding van de behandeling (Voetreflex en Cosmic&Flowe Energie)

Door de stromende regen langzaam en bewust naar huis gefietst.

Heerlijk thuis op de bank met sokjes aan gerelaxed. 

De nacht sliep ik ontspannen, maar wel met veel energie in mijn voetgebied.

Langzaam maar zeker begon ik te beseffen dat de pijn in mijn biceps verminderd is en nog minder werd.

Twee dagen later een intense ontlading van basischakra energie. Die avond  mijn grenzen overschreden op een verjaardag teveel getild en 's nachts veel arm en schouderpijn.

En vandaag maandag bemerk ik dat er veel veranderd is in mijn energieveld en dat dat mede door jouw behandeling heeft plaatsgevonden, waarvoor dank!".

Nicoline

"Caroline is een prachtige, liefdevolle en spirituele vrouw. Ik ben haar erg dankbaar hoe zij mij en vooral mijn kinderen heeft geholpen met haar behandelingen, healing, suppletie of luisterend oor. Mijn zoon heeft een lichte vorm van Autisme en ik wist niet meer wat ik kon doen. Ik heb haar gebeld en d.m.v. suppletie en healing is hij gegroeid. Het is nog iedere week dat hij vraagt wanneer gaan we naar Caroline toe, want ik ben druk in mijn hoofd en zij kan mij helpen. Ze neemt ook de tijd voor je en als je een "spoedje" heb dan zorg ze dat ze tijd voor je heb. Behandelingen van haar zijn geweldig, je voelt haar prachtige spiritualiteit door je heen gaan. Door haar ben ik weer 1 geworden. Mijn kinderen zijn weer hunzelf geworden. Dank je wel Caroline voor alles wat je heb gedaan".

Vanessa

"Ik ben bij Caroline terechtgekomen op een moment dat ik mijn steeds minder fit voelde. Daarnaast liep ik al jaren met een opgeblazen gevoel (en dito buik). Mijn voedingspatroon was ik al aan het omgooien maar die opgeblazen buik bleef. Daarnaast ontwikkelde zich een vervelende jeuk in mijn oren en Caroline wees mij op een candida infectie. Dit verklaarde ook de dikke buik meteen.

Door nog nauwkeuriger te worden met eten in combinatie met de juiste supplementen zoals probiotica en vitamine D druppels, knapte ik zienderogen op. Het opgeblazen gevoel verdween, de jeuk in de oren werd langzaam aan minder en ik voelde mij veel fitter. Vooral dat laatste was erg fijn. Naast de consulten kon ik ook terecht met mijn vragen bij Caroline. Ze maakt altijd tijd voor een adviesje waardoor je weer verder kunt.

Ik heb veel geleerd over voeding, wat is goed om te eten en wat niet, en pas dit nog steeds toe. Soms ben ik het eventjes kwijt maar Caroline staat altijd klaar mij weer op het juiste pad terug te zetten".

Suzannah

"Ik ben bij Caroline onder behandeling geweest voor darmklachten. Waar artsen slechts het antwoord gaven, daar moet je maar mee leren leven, heeft Caroline me echt geholpen. Ik ben nu veel bewuster van welke voeding mijn klachten versterken en hoe makkelijk je gezonde (en echt wel lekkere) voeding in je dagelijkse bezigheden kan inpassen. Bovendien is ze een heel fijn persoon om mee te praten. Ik zou haar iedereen aanraden!".

Erica

"Caroline heeft mij erg goed geholpen met het vinden van een nieuw evenwicht na het krijgen van de diagnose chronische leukemie. Met behulp van een meetapparaat kwamen we op enkele voedings adviezen en de bijpassende voedingssupplementen. Hierdoor kwam ik heel snel weer beter in conditie, voelde ik me ook veel meer ontspannen. Het feit dat je zelf invloed kunt hebben op je gezondheid doet gewoon ontzettend goed, maar daar heb je soms een beetje hulp bij nodig. Zij doet dit heel professioneel, geeft advies, maar dringt niets op, wat voor mij erg prettig werkt".

Sylvia

"Toen ik voor het eerst bij Caroline kwam ,gaf ze mij veel aandacht en nam de tijd, heerlijk dat had ik zo nodig. Ik had veel buikpijn, aften en voelde mijn ziek,

Maar na een paar bezoekjes en goed advies  ging het geleidelijk beter. Mijn zelf vertrouwen kwam ook weer terug".

Nettie.

"Door een korte test door Caroline op een spirituele beurs gehad te hebben,  kwamen we er achter dat ik te weinig energie had en teveel metalen in mijn bloed had. 

Ik ben bij haar onder behandeling geweest en bleek een bijnieruitputting te hebben. Door diverse supplementen op haar aanraden te slikken ben ik er bovenop gekomen. 

Met 2 mooie healings erbij voelde ik mij sterker worden. Het contact met Caroline is altijd puur geweest en ik kon snel terecht.  Ook heb ik een vriendin naar haar verwezen die nu weet wat zij beter niet kan eten".

Ans

"Ik kwam met artrose klachten. Heeft wel even geduurd, maar nu heb ik minder klachten. Ik kreeg voedingsadviezen, moest meer gaan bewegen en kreeg ook verschillende preparaten".

Anja

"Ik begrijp nog steeds niet zo goed hoe de biotensor werkt, maar gaf wel mijn soort allergie aan. Daar ben ik nu wel heel blij mee".

John

"Caroline heeft me van mijn darmklachten afgeholpen. Ik had vaak pijn in mijn buik en ook krampen. Met behulp van het toepassen van de juiste voeding en suppletie gaat het nu stukken beter met me. Dat is een arts niet gelukt. Het een en ander aan inzicht waarom ik die klachten had werd me ook steeds duidelijker, zeker nadat ik een healing had ontvangen waarbij ze informatie aan mij door mocht geven. Ik zou Caroline aan iedereen aanraden".

Mirjam


 

bottom of page