top of page

Cosmic & Flower Energies

De Energies vertegenwoordigen energetische vibraties, de 'blauwdruk' van de geprepareerde bloemen, edelstenen en/of kristallen. Een bijzonder toegevoegde waarde is dat zij de kosmische trillingen en bepaalde aspecten mogen vastleggen. Deze zijn afkomstig van uitzonderlijke planeetstanden in combinatie met fijnstoffelijke lichtfrequenties zoals energieën van lichtelementalen, engelen, kosmische lichtwezens en geascendeerde meesters en meesteressen

Belastende  of onderdrukte emoties hebben vaak een schadelijk effect in je systeem. Hierdoor kan een disbalans ontstaan, die zich uit in lichamelijke of psychische klachten. Onbewust of bewust wordt dan je energiestroom verstoord. De Cosmic & Flower Energies  werken ondersteunend op je verstoringen. Natuurlijk is het de bedoeling dat  je zelf ook aan je inzichten werkt.

Cosmic & Flower Energies  is een geregistreerd merk (VSM) waaronder helende middelen met een hoge energetische waarde op de markt zijn gebracht in het jaar 2000.

De inname staat bekend als veilig. Zij hinderen de werking van alternatieve- en reguliere geneesmiddelen niet. Ook worden deze hierdoor niet beïnvloed. De energies kunnen zonder bezwaar tijdens zwangerschap en borstvoeding gebruikt worden. Door het gebruik van de energies wordt een transformatie in het bewustzijn geactiveerd. De energies dienen niet ter vervanging van medische behandeling. Het is altijd noodzakelijk om je arts te raadplegen.

Tijdens een consult kan ik de juiste energies voor je uitzoeken. Eventueel gebruik ik de biotensor om uit te testen welke energie het beste bij jou past.

(www.cosmicflower.nl)

bottom of page