top of page

Spirituele Coaching

 

Tijdens de coaching begeleid ik je in het (her)vinden van jouw antwoorden. Je antwoorden draag je al bij je, deze dienen wakker gemaakt te worden, zodat je inzichten krijgt in je eigen handelen, functioneren en omgang met je eventuele klachten, ziekten. Bewustwording, acceptatie van onverwerkte ervaringen en emotionele blokkades en het kunnen loslaten zijn belangrijke aspecten in het leven.

Spiritualiteit

 

Spiritualiteit is verweven in mijn leven en in mijn werk. Spiritualiteit is voor velen ongrijpbaar of zweverig, maar voor mij is het aards en leven in het nu. Kijken naar dat wat er is en wat zich aandient. Of wel de weg bewandelen zoals deze zich aandient en alle aanwijzingen die op je pad komen omarmen.

Voor mij is het leven weten en voelen dat er meer is dan alleen het aardse bestaan. Vertrouwen op mijn intuïtie en informatie van mijn hogere zelf, gidsen, engelen, dierbaren die zijn overgegaan tot mij laten komen.

 

Het leven zit vol met verlangens, behoeften, emoties, oordelen en overtuigingen. Door het loslaten van al deze gedachten kunnen je problemen verminderen. Het loslaten van je ego, het leven in het hier en nu, brengt je uiteindelijk naar waar je wilt zijn. Het brengt je naar je originele zijn, je blauwdruk.

 

Spiritualiteit is groeien op persoonlijk gebied, een zoektocht naar jezelf, het aangaan van verdieping.

Groeien in verbinding met ons Hoger bewustzijn.

Groeien in Liefde.

Open staan voor positieve energie.

Leven en luisteren naar je hart.

 

In je hart spreekt je ziel, je hogere zelf, je intuïtie, je innerlijke weten. Het is je herinneren wie en wat je bent en je bewust zijn van het grotere geheel.

Alles wat je zoekt, vind je in jezelf.

 

 

Flower of life

De flower of life of ook wel de levensbloem genoemd, is een oeroud symbool. Het symboliseert de groei van alle leven en de wijsheid van het universum. De Flower of Life herbergt de kennis van alle geometrische vormen die er bestaan.

In de flower of life tref je vele cirkels of bollen aan. Ze zijn alle gelijkmatig van vorm en structuur. Voor mij betekent de flower of life het begin van alles en groei naar het oneindige.

bottom of page