top of page

Caroline Ambaum

Mijn naam is Caroline Ambaum, ik ben geboren in 1960. Ik ben Natuurgeneeskundig therapeut. Mijn studie heb ik afgerond bij "Hippocrates" te Bloemendaal in 1990.

Vanaf 1979 ben ik werkzaam in de gezondheidszorg. Eerst als A-verpleegkundige en later als (bedrijfs) maatschappelijk werker. Mijn medische achtergrond is breed georiënteerd. Ik heb ervaring opgedaan in algemene ziekenhuizen, in de psychiatrie en in de verslavingszorg.

 

Zolang ik me kan herinneren, ben ik geïnteresseerd in het onbekende, het spirituele. Ik heb naast mijn reguliere opleidingen verschillende cursussen en opleidingen gevolgd voor mijn persoonlijke- en bewustzijnsontwikkeling.  Ik heb de opleiding tot Natuurgeneeskundig therapeut en de opleiding Orthomoleculaire voeding en therapie gedaan.  Intuïtieve ontwikkeling, diverse cursussen gericht op Healing, MerKaBa workshop, Cosmic& Flower opleiding, opleiding tot Mediumschap en opleiding Avalon ELA healing. 

 

Werkwijze

Ik begin altijd met een intakegesprek op basis van vragenlijst, die je van te voren invult.

Als je alleen voor een massage komt is dit overigens niet nodig.

Wanneer je onduidelijke klachten hebt of je weet niet waar ze vandaan komen, dan kan ik je eerst testen met de biotensor. Denk bijvoorbeeld aan klachten als moeheid, allergie, slecht slapen, verkouden blijven, vaak ziek, burnout.

Ik kijk niet alleen naar je problemen, klachten of symptomen, zoals in de reguliere geneeskunde gebeurt. In plaats daarvan ga ik samen met jou kijken naar de oorzaak.

Ieder mens is uniek en dus kunnen de klachten bij twee verschillende mensen een geheel andere oorzaak hebben en die dient dus ook verschillend benaderd en behandeld te worden.

 

Als Orthomoleculair therapeut neem ik met jou je voedingspatroon door. Ik stel geen dieet voor maar kijk welke voeding het beste bij je past en goed voor je is, zodat je de juiste (ortho) bouwstoffen, moleculen (moleculair) binnen krijgt.

 

Naast healing en coaching kan ik ook gebruik maken van kruiden/gemmotherapie, voetreflexologie, voetmassage. Een combinatie  van behandelingen is ook mogelijk

Bij een healing lig je op een massagetafel. Je kleren houd je aan. Tijdens de healing laat ik me leiden door de spirituele wereld. Indien er informatie door mag komen voor jou, om je verder te helpen op je pad, zal ik dat vertellen.

Tijdens een consult kan ik eventueel de Cosmic & Flower Energies inzetten.

 

Mijn visie op gezondheid

Denk vanuit de mens als geheel.

Ziek zijn is een combinatie van lichamelijke, geestelijke, emotionele en spirituele klachten.

Je bent zelf verantwoordelijk voor je gezondheid, maar kan je op weg helpen en ondersteunen om bij je eigen wijsheid en inzichten te komen.

Ik ga uit van het zelfhelende vermogen van de mens dat door overbrengen van de helende, genezende energie meer kan worden geactiveerd.

 

 

Verpleegkundige sinds 1983 (BIG geregistreerd)

Natuurgeneeskundig therapeut 1990

Maatschappelijk werker 1991

Cosmic & Flower therapeut 2010

Mediumschap 2011

Avalon ELA-Energy Healer 2012

Orthomoleculair therapeut 2014

 

 

Een behandeling bij mij is geen vervanging voor reguliere geneeskunde! Raadpleeg bij lichamelijke en/of geestelijke klachten altijd een arts.

IMG_3164.JPG
bottom of page