top of page

Biotensormeting

 

De biotensor is een uniek instrument voor het testen van energetische staat en functies. Uitgaand van het feit dat alles met elkaar verbonden is en alles energie en informatie is. Alles in het universum bestaat uit zijn eigen trillingen. Ook alle organen hebben verschillende trillingen ten opzichte van elkaar. De biotensor kan elke trilling opvangen en de onderlinge verschillen waarnemen.

 

Met dit apparaat kan ik ook beoordelen hoeveel energie er op een bepaald moment op een bepaalde plek in je lichaam zit, hoe je chakra´s functioneren. Intolerantie of allergie voor een bepaald (voedings-)middel en dergelijke kan ook uitgetest worden.

Ik kan testen of je nog extra vitaminen en/of mineralen nodig hebt. De biotensor kan tevens aangeven welke behandeling op dat moment geschikt voor je is.

 

Nadat ik je heb doorgemeten kan ik je goed adviseren wat jij kan doen om weer gezond te worden.

Ook gebruik ik Kinesiologie

Door middel van spiertesten worden de oorzaken van van je klachten opgespoort.

Kinesiologie maakt gebruik van spiertesten omdat er een samenhang blijkt te bestaan tussen spieren, organen en meridianen. Onze spieren reageren op elke psychische (emotie), lichamelijke (structuur) of chemische verstoring (voeding/afvalstoffen). 

 

bottom of page